Video : Tipsbladet
Premier League

Revser United: De ved ikke, hvad de laver

Beslutningen om at hyre Ralf Rangnick bliver kritiseret.

Det har affødt mange positive reaktioner, at Ralf Rangnick er ved at blive ansat som midlertidig manager i Manchester United.

Den tidligere Arsenal-spiller Paul Merson er imidlertid ikke så sikker på, det er nogen god beslutning, klubben har taget, og han langer ud efter Manchester Uniteds ledelse.

Det gør han over for Sky Sports.

- Hvorfor har de brug for en midlertidig manager? Fordi de ikke ved, hvad de laver. Ole havde stadig været i klubben, hvis de ikke havde lukket to mål ind i sidste minut mod Watford. Jeg tror ikke, der var nogen plan.

- De havde ikke i deres vildeste drømme troet, det ville gå, som det gjorde mod Watford. Var det sluttet 2-1, tror jeg ikke, han var blevet fyret. Jeg tror, de ville fortsætte så længe som muligt.

Paul Merson kan ikke se, hvorfor Rangnick skulle være i stand til at vende skuden i Manchester United.

- Nu henter de en manager... Jeg hører fantastiske ting om ham, men han har aldrig været træner i England eller for en af de store klubber. Hvorfor har han ikke det? Hvorfor er der ikke nogen andre, der har hentet ham før?

- Folk siger, han kommer til at presse, at han arbejder hårdt, og at han har gjort mindre hold til udfordrere. Men det er noget helt andet at føre Schalke eller Hoffenheim til et bestemt niveau.

- Når man bliver bedt om at tage til en af de allerstørste klubber i verden, og de allerede har superstjerner, man skal få til at spille sammen... Det er okay i Schalke og Hoffenheim, fordi spillerne lytter. Disse spillere (Manchester Uniteds spillere, red.) er der allerede og skal i gang igen. Jeg tror, det bliver svært. Det bliver langt sværere, end folk tror.

Ralf Rangnick fortsætter efter sigende også i Manchester United i en anden rolle efter sæsonen.