Video : Tipsbladet
Superliga

Thorup afviser: Guldfugl skal ikke væk til januar

Roony Bardghji nævnes allerede som et potentielt januarsalg i FC København. Står det til cheftræner Jess Thorup, skal han dog ingen steder.

Roony Bardghji er på alle læber, efter svenskeren storspillede mod AaB søndag aften. 

Her kom han også på måltavlen, og øgede blot de forventninger, som allerede er tårnhøje til ham. I takt med hans stærke præstationer er der også allerede snak om, hvor længe FC København kan holde på supertalentet. Cheftræner Jess Thorup afviser dog over for TV3+ efter kampen, at man allerede vil af med ham til januar, hvor transfervinduet igen åbner.

- Det er jo en ny strategi, man har valgt at tage i FCK, at vi skal bringe flere af vores egne unge ind på førsteholdet. Men det er ikke meningen, at de kun skal være her i nogle kampe, og så skal de videre. De skal gerne være her i par år og så hjælpe FCK med at skaffe store resultater.

- Men når så tiden er den rigtige, og de helt store klubber står der, så er det det næste springbræt. Så er der også noget økonomi i det, der gør det.

- Men lige nu skal han lige spille en hulens masse kampe for FCK og gøre en forskel, og det bliver forhåbentlig det, vi ser fremadrettet.

Så tiden er ikke den rigtige nu?

- Nej, det er det ikke, siger Thorup. 

Derudover fortæller han, at han aldrig har set noget lignende fra en 16-årig, ligesom han også forklarer, hvordan han arbejder med Roony Bardghji til hverdag.

Se hele interviewet med Jess Thorup i videoklippet.