Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Brøndby skruer prisen op for Uhre

Tidligere har B.T meldt, at Brøndby kiggede efter at få ti millioner kroner for Mikael Uhre. Nu vil de angiveligt have et endnu højere beløb.

Meget tyder på at Brøndby og Mikael Uhre skilles til januar, når transfervinduet åbner. Det skal i hvert fald være tilfældet for Brøndby, hvis de vil tjene mest muligt på angriberen, hvis kontrakt løber til og med årsskiftet næste år. 

Tidligere har B.T skrevet, at Brøndby sigter efter at sælge topscoren for omkring 10 millioner kroner, men på dette punkt er der sket en udvikling. For nu stiler Brøndby højere. Det siger B.T's journalist Steffen Gronemann i mediets podcast 'Transfervinduet'

- Som jeg hører det, er det ikke meget, de har skruet op for det. Det er måske to millioner euro nu. Det kommer ikke op i de voldsomme beløb, men de er nødt til at spille lidt mere hardball på det. Det nytter ikke noget, at det kommer ud, at man måske kan købe ham for lidt over ti millioner kroner. Så nu, som jeg hører det, skal man i hvert fald op og give 15 millioner måske 20 millioner kroner ovenikøbet. I hvert fald over 15 millioner kroner, siger han.

I podcasten nævnes det desuden, at Brøndby er kommet en smule under pres fra fansene, som mener, at ti millioner kroner er for lav en salgspris for topscoren, der igen i denne sæson har været godt spillende.

Således lukkede Uhre november ned med fire scoringer i tre Superliga-kampe, og han er også ligaens topscorer med 11 af slagsen.