Video : Tipsbladet
Serie A

Vækker undren: Skov Olsen kan endnu ikke italiensk

Efter mere end to år i Støvlelandet er det endnu ikke muligt for

Andreas Skov Olsen har i de sidste 2,5 år spillet for italienske Bologna, men det er endnu nødvendigt for ham at få tolk på alle spørgsmål på italiensk, når klubben har pressemøde, som kan ses nederst i artiklen.

Det har man senest kunne se forud for klubbens kamp mod Roma, hvor han derefter svarede på engelsk. Det er noget, som undrer den tidligere angriber og nuværende tv-ekspert Mads Junker på TV 2 Sport X.

- Jeg kan huske, hvordan det var med Christian Eriksen hvor vigtigt, det var, at han lærte italiensk. Nu var der også meget mere fokus på Christian. I Sydeuropa betyder det meget, at man kan tale sproget og integrere sig, siger han og fortsætter:

- Jeg ved ikke om han kan tale det i omklædningsrummet. Men det er vanvittigt vigtigt, at han kan interagere, lyder det fra Junker.

Tidligere har man også kunne se en spiller som Simon Kjær, da han kom til Palermo i begyndelsen af hans karriere, at det var særdeles afgørende, at han fik lært sproget hurtigt.

I studiet kunne Morten Bisgaard desuden oplyse, at det tog ham under et år at få lært italiensk, da han spillede i Udinese.

I Spanien har det tidligere skabt stor undren over, at Gareth Bale ikke fik lært spansk i de første mange år af sin tid i Real Madrid. Læs mere om det her.