Video : Tipsbladet
Spil

Arsenal kan udvide hullet til Manchester United

Manchester United tager torsdag imod Arsenal i Premier League på Old Trafford, hvor Arsenal kan udvide deres gode stime mod netop torsdagens hjemmehold

Efter 13 kampe afviklet er The Red Devils placeret nummer 8 i stillingen med 18 point. Der er 5 points forskel til Arsenal, der som nummer 5 har samlet 23 point sammen. Manchester United har brug for en sejr den kommende torsdag for at lukke afstanden til Arsenal i stillingen i Premier League.

Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet. Når det kommer til mål, er The Red Devils ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket.

De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Arsenal ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 8 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 6 gange i denne serie.