Video : Tipsbladet
Superliga

Silkeborg IF siger farvel til offensivspiller

Silkeborg IF meddeler, at Gustav Marcussen forlader klubben ved årets udgang.

Han kom til klubben på en halvårig aftale i sommer, og mere bliver det ikke til for Gustav Marcussen i Silkeborg IF i denne omgang.

Superliga-klubben meddeler således på sin hjemmeside, at den 23-årige offensivspiller forlader klubben, når hans aftale udløber ved årsskiftet.

Dermed har Gustav Marcussen spillet sin sidste kamp for klubben. Silkeborg IF spillede i den forgangne weekend årets sidste Superliga-kamp, og da de ikke længere er med i pokalen, har de ikke flere gældende kampe i år. 

I alt nåede offensivspilleren 53 minutter fordelt på fire indhop for Silkeborg, og han erkender, at han havde håbet på mere.  

- Jeg havde selvfølgelig håbet på at bidrage med mere, end det endte med, men det er en gammel sandhed i fodbold, at der sjældent skiftes ret meget ud på succesrige hold – og det må man sige, at SIF har været.

- Derfor skilles vores veje nu, og jeg vil mene, at jeg kun er blevet en bedre spiller af at være en del af det her hold i en tid, som jeg uanset vil tænke tilbage på med glæde og et smil på læben. Jeg ønsker hele SIF og truppen alt det bedste fremover, siger Gustav Marcussen til klubbens hjemmeside. 

Tidligere har danskeren spillet for Lyngby Boldklub og tyske Uerdingen.