Video : Tipsbladet
Generelle

OB-profil om Eriksen: Det er skønt for ham

Christian Eriksen træner på egen hånd på OB's baner. Det glæder Bashkim Kadrii.

Det har vakt glæde både nær og fjern, at Christian Eriksen i sidste uge blev set selvtræne på OB's anlæg. Nu udtrykker også en af klubbens største navne over for B.T. glæde over det.

Nyheden fra sidste uge var første gang, Eriksen blev set på en fodboldbane med en bold i fødderne, siden han fik hjertestop under EM-kampen mod Finland i sommer. En italiensk avis kaldte det endda et julemirakel.

- Det er skønt for ham. Godt, han er i byen. Folk elsker ham, og han elsker klubben. Det er kun godt for ham, siger OB's Bashkim Kadrii til B.T. om Christian Eriksen.

Selvtræningen i Odenses ådal betyder dog ikke nødvendigvis, at Eriksen er på vej mod et rigtigt fodboldcomeback. Det sagde hans agent i sidste uge.

- Christian arbejder med at komme sig, som en hvilken som helst anden, der havde oplevet, hvad han har, ville gøre, lød det fra Martin Schoots.

- Han foretrækker at gøre det i sit rette element i Milano eller, når han er i Danmark, privat, i sit fødeland. Når han af og til er i Danmark, og han føler for det, bruger han givetvis OB’s faciliteter. Det er en fantastisk gestus af hans tidligere klub.

Christian Eriksen er fortsat på kontrakt hos Inter, men han kommer ikke til at optræde for klubben, så længe han har indopereret en såkaldt ICD-enhed, som er en avanceret pacemaker.