Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørsen: Byder millioner på FCM-spiller

Få de seneste transferrygter fra den internationale fodboldverden.

Aaron Ramsey fra Juventus til Everton
Note: Den walisiske midtbanespiller har ikke været en succes i Italien. Nu kan han være på vej tilbage til England, hvor Everton er ude efter ham.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Kalvin Phillips fra Leeds United til Liverpool
Note: Leeds-stjernen Kalvin Phillips skal være klar til at afvise et skifte til Manchester United, fordi han vil til Liverpool.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sun

Aral Simsir fra FC Midtjylland til Trabzonspor
Note: Aral Simsir har været rygtet til tyrkisk fodbold i den seneste tid, og nu skal Trabzonspor have budt godt 7,5 millioner kroner på den 19-årige angriber.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Haber61

Georginio Wijnaldum fra PSG til Newcastle
Note: Han har tidligere været i Newcastle, og Georginio Wijnaldum kan efter sigende være på vej tilbage til den engelske klub. De vil forsøge at hente PSG-stjernen i januar.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Marca

Sergino Dest fra Barcelona til Bayern München
Note
: Den amerikanske højre back har tilsyneladende ikke en stor stjerne hos Xavi, selv om han startede inde i onsdagens gyser mod Bayern München. Netop det tyske hold kan han være på vej til, da han ikke vil være backup i Barcelona.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: El Nacional

Cesar Aspilicueta fra Chelsea til Barcelona eller Real Madrid
Note
: Spanieren har kontraktudløb med Chelsea til sommer, og han er et klart transfermål hos de to spanske giganter, der kan hente ham gratis. Efter sigende ønsker han dog at fortsætte i Chelsea.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Eurosport

Jonathan Ikone fra Lille til Fiorentina
Note
: Det skulle blot være et spørgsmål om tid, før Lille-spilleren bliver præsenteret i Fiorentina. Han koster 15 millioner euro, og Lille får også en videresalgsklausul med i handlen.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Fabrizio Romano

Richarlison fra Everton til Arsenal
Note
: Han gjorde det onde mod Arsenal i mandags, og nu vil London-klubben sørge for, at det bliver for dem, at han fremover skal score mål for. Netop præstationen mod Arsenal har fået Mikel Arteta til at brænde for at hente ham, men Paris Saint-Germain er også interesseret.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Fichajes

Marcelo fra Real Madrid til Fluminense
Note
: 15 års tro tjeneste er aftjent for den brasilianske venstre back, som tager hjem til Brasilien, når hans kontrakt med Real Madrid udløber næste år. Den 33-årige skifter angiveligt til Fluminense.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Mirror

Georginio Wijnaldum fra Paris Saint-Germain til Newcastle
Note
: Den tidligere Liverpool-stjerne har ikke fået den PSG-karriere, som han havde drømt om siden skiftet i sommer. Nu er han villig til at tage tilbage til Premier League, hvor hans tidligere klub Newcastle er interesseret i at leje ham.
Kilde: Marca
Sandsynlighed: Middel