Video : Tipsbladet
Champions League

Revser PSG for katastrofal Mbappé-håndtering

Ifølge Thierry Henry er det decideret dumt, at Paris Saint-Germain ikke fik Kylian Mbappés fremtid på plads for flere år siden.

Kylian Mbappé scorede søndag to gange, da Paris Saint-Germain slog Monaco med 2-0 i Ligue 1, og efter slutfløjtet gik Premier League-legenden Thierry Henry så i flæsket på den franske hovedstadsklub. 

Ifølge Thierry Henry har Paris Saint-Germain-ledelsen således håndteret Kylian Mbappés situation på katastrofal vis, idet meget tyder på, at den 22-årige angriber forlader pariserne på en fri transfer til sommer. 

- Det her burde være blevet løst for to år siden. Jeg tror, at hvis de for to år siden havde sat sig ned med Mbappé og sagt til ham: 'Det her er dit hold, vi kommer til at bygge det her hold op omkring dig. Du kommer til at blive bossen'... men nu har han skæbnen i sine egne hænder. Han vil kunne skrive under med hvem end, han har lyst til. Men det burde være blevet løst for lang tid siden, lyder det således, ifølge RMC Sport, fra Thierry Henry. 

Efter 2-0-nederlaget til Paris Saint-Germain holdt Monaco-cheftræner Niko Kovac sig desuden ikke tilbage i sin ros af Kylian Mbappé. 

- Kylian hører til blandt de tre bedste spillere i verden i øjeblikket. Han kommer til at vinde mange Ballon d'Or-priser, hvis han fortsætter sådan her. Han gør forskellen for PSG i øjeblikket. Hans fart, smidighed, styrke... det er svært at forsvare sig imod ham, lød det således fra Niko Kovac. 

Kylian Mbappé er i denne sæson noteret for 13 mål og 14 assister i 23 kampe for Paris Saint-Germain.