Medie: Militao-køb gør Real Madrid-retur usandsynlig for James Rodriguez
Foto: Getty Images
Generelle

Medie: Militao-køb gør Real Madrid-retur usandsynlig for James Rodriguez

Vejen tilbage til Madrid er med købet af Eder Militao blevet længere for den udlejede colombianer.

Efter tre år på Santiago Bernabéu blev James Rodriguez i sommeren 2017 udlejet til Bayern München i to sæsoner, og i løbet af hele denne sæson har der været spekulationer om, hvorvidt colombianeren skal tilbage til den spanske klub til sommer. 

Men med Real Madrids køb af forsvarsspilleren Eder Militao, som blev offentliggjort torsdag, tegner det usandsynligt, at Bayern München-spilleren står overfor en retur. Det skriver Marca. Med købet af brasilianske Militao er Real Madrid nemlig oppe på de tre ikke-EU-spillere i truppen, hvilket er det maksimalt tilladte antal. Udover Vinicius kommer stortalentet Rodrygo nemlig også til Bernabéu til sommer. 

Zidane-ansættelse er heller ikke ideelt
James Rodriguez er sandsynligvis nødt til at anskaffe sig et europæisk pas, hvis han vil tilbage til Madrid, eller også skal midtbanespilleren håbe på, at Real Madrid udlejer brasilianske Rodrygo. 

Derudover kan Zinedine Zidanes retur til Real Madrid ikke siges at være godt for James Rodriguez' chancer. Franskmanden var nemlig ikke den store fan af Rodriguez, da han var i klubben i første omgang. Det forventes, at den nyansatte Real Madrid-cheftræner inden længe vil melde en beslutning ud om James Rodriguez' fremtid. Juventus er flere gange blevet nævnt som en mulig ny destination for colombianeren.