Piqué fordømmer fans efter katalansk landskamp
Foto: Getty Images
Generelle

Piqué fordømmer fans efter katalansk landskamp

Barcelona-stjernen mener ikke, at det var på sin plads, at de katalanske fans sang anti-spanske sange under kampen mod Venezuela.

Gerard Piqué har indstillet sin karriere på det spanske landshold, men Barcelona-stjernen er stadig aktiv for det katalanske landshold, der mandag slog Venezuela med 2-1.

Og Piqué var undervejs i opgøret ikke tilfreds med de katalanske tilhængere. 12.000 fans var på plads på Gironas stadion, og undervejs blev der sunget anti-spanske sange.  

- Jeg gik hen til dem for at bede dem om at være stille, for vi er nødt til at være et godt eksempel. Der var ingen grund til sige de ting, som de gjorde. Det var mangel på respekt, og vi bør ikke tolerere det, siger Piqué ifølge Diario Sport

Ikke et officielt landshold
Det katalanske landshold er ikke anerkendt som et officielt landshold af UEFA, da Katalonien ikke er uafhængigt af Spanien. Piqué ved ikke, om det katalanske landshold i fremtiden kan blive anerkendt som et officielt landshold.

- Vi ved det ikke, men vi har et godt, ungt hold med mange talentfulde spillere. Vi spillede virkelig godt i en glimrende atmosfære. Det var en fantastisk dag for os som fodboldspillere, og for de katalanske fodboldfans. 

Udover Piqué optræder spillere som Bojan Krkic og Marc Bartra også på det katalanske landshold.