Video : Tipsbladet
Generelle

Slut med Allegri? Juventus indleder samtaler med gammel kending

Juventus har efter sigende holdt indledende samtaler med Antonio Conte i forhold til muligvis at vende tilbage som træner.

Fra 2011 til 2014 stod Antonio Conte i spidsen for Juventus med ganske stor succes, og sidenhen har han også haft succes med det italienske landshold og hos Chelsea. Siden sidste sommer har han dog stået uden job, men det kan der måske snart blive lavet om på.

Således erfarer Sky Sports, at der er blevet holdt indledende samtaler mellem Antonio Conte og Juventus, idet den italienske storklub har ønsket at høre, om træneren er tilgængelig.

I første omgang er jobbet som træner for Juventus fortsat besat af Massimiliano Allegro, men italieneren er blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra Den Gamle Dame, der muligvis også vil lave ændringer i klubben efter det skuffende Champions League-exit mod Ajax tirsdag aften.

Antonio Conte, der fortsat ikke har afsluttet en sag om kompensation med Chelsea, der fyrede ham sidste sommer, er også tidligere blevet sat i forbindelse med Inter.