Video : Tipsbladet
Champions League

Pirlo om formsvag Juve-stjerne: Det er et mentalt problem

Paulo Dybalas dårlige form i denne sæson skyldes et mentalt problem, tror Andrea Pirlo.

I sommer kom Cristiano Ronaldo til Juventus, og den portugisiske superstjerne har hidtil været en succes med 25 mål på 38 kampe. Til gengæld har argentinske Paulo Dybala haft det svært, siden Ronaldos ankomst.

Dybala, der i sidste sæson scorede 26 mål, har blot scoret ti mål på 39 kampe - tre af dem kom i en Champions League-kamp, hvor Ronaldo havde karantæne - og spillet har ofte været skuffende.

Og det er et mentalt problem, mener den tidligere Juventus-stjerne, Andrea Pirlo. Det fortæller han til Calciomercato.

- Jeg tror, det er et mentalt problem. Når man får chancen for at spille med en angriber som Cristiano Ronaldo, bør man være glad for det. Man skal være glad for at få lov til at spille med en så stor mester.

- Dybala skal forstå, at han spiller for Juventus, ikke for et middelhold. Alle vil forsøge at hjælpe ham, men han er den, der skal genoplade sine batterier og blive den spiller, han plejede at være, fortæller Pirlo.

Efter de skuffende præstationer i denne sæson har flere rygter sendt Paulo Dybala væk fra Juventus, hvor en byttehandel med Inters Mauro Icardi har været på tale i flere italienske medier.