Video : Tipsbladet
Generelle

Asensio med besked til fansene: Real kommer altid tilbage

Real Madrid-kreatøren Marco Asensio lover på sin Instagram-profil, at kongeklubben kommer stærkt tilbage i næste sæson.

Real Madrid har haft en mildest talt skuffende sæson. Kongeklubben var aldrig i nærheden af at byde Barcelona op til dans i ligaen, i pokalturneringen blev endestationen semifinalerne, hvor Barcelona stod i vejen, og i Champions League måtte man på skuffende vis lade livet til Ajax. 

Resultaterne har kostet to trænere jobbet undervejs i sæsonen, og nu er Zinedine Zidane tilbage i spidsen. Han sluttede dog skuffende af, hvor tre af de sidste fire ligakampe blev tabt. Holdets spanske kantspiller Marco Asensio kommer dog med en opmuntrende besked til holdets på sin Instagram-profil. 

- En kompliceret sæson, som har været fuld af bump på vejen, er slut. Det har været langt fra det niveau, som vores sublime fans fortjener. Men vi kommer tilbage. Vi vil forbedre os, og vi vil gøre alt for at Real Madrid-fansene kan juble over os igen i næste sæson. Vi vil gerne give noget igen for den kærlighed, vi bliver vist. 

- Vi lover, at vi kommer til at kæmpe for at ethvert trofæ til det sidste. Real Madrid kommer altid tilbage. Hala Madrid, skriver Marco Asensio i et opslag på sin Instagram-profil.

Marco Asensio fik spilletid i 30 kampe i La Liga i denne sæson.