Video : Tipsbladet
Generelle

Vil have fast spilletid: Liverpool-profil er på vej til Italien

Ifølge Goal er Dejan Lovren tæt på at skifte til Roma, der angiveligt er villige til at betale 15 millioner pund for midtstopperen.

VM-sølvvinderen fra 2018 er ikke længere blandt de foretrukne spillere til at varetage opgaven som midterforsvarer i Liverpools bagkæde. Derfor er han nu på jagt efter en ny klub, og her skulle italienske Roma være blandt de interesserede. 

Det skriver det engelske medie Goal, der erfarer, at italienerne er villige til at betale 15 millioner pund for den 30-årige forsvarsspiller.

Dejan Lovren, der har spillet 170 kampe i Liverpool-trøjen har måtte sande, at han er faldet et par positioner ned af Jürgen Klopps rangliste, hvad angår midterforsvarer, og derfor skulle han selv være meget opsat på at få skiftet på plads. 

Noget tyder da også på, at han måske snart forlader Anfield. Han var nemlig ikke i truppen, da Liverpool fredag aften åbnede Premier League-sæsonen ved at slå oprykkerne fra Norwich med 4-1, og han er ej heller at finde i truppen til Super Cup-kampen mod Chelsea, der spilles onsdag. 

Goal skriver yderligere, at Liverpool forstår Lovrens ønske om fast spilletid, og derfor arbejder klubben hårdt på at få et skifte på plads. 

Dejan Lovren kom til Liverpool i sommeren 2014.