Video : Tipsbladet
Champions League

Salah til Guardiola: Champions League er den største turnering

Mohamed Salah mener ikke, at det er større at vinde Premier League end Champions League, som Pep Guardiola tidligere har udtalt.

Der bliver ofte argumeneret for, at Pep Guardiolas eftermæle i Manchester City afhænger af, om det lykkes ham at vinde Champions League.

Selv har den spanske manager sammenlignet Liverpools Champions League-sejr med et drej på rouletten, mens det at vinde Premier League, som strækker sig over 38 kampe, er en endnu større ting.

Guardiola har kaldt Premier League for "den vigtigste ting, den altoverskyggende turnering, fordi det er hver weekend," men Mohamed Salah er ikke enig.

- Det vidste jeg ikke, at han havde sagt, men jeg tror, at hvis man bad ham om at vælge én, ville han vælge Champions League. Det er min mening. Jeg snakker ikke om ham, men det er min mening. Det er den største turnering i verden, så alle vil vinde den, fortæller egypteren til CNN og tilføjer:

- Alle trænere og alle spillere vil vinde den og drømmer om at vinde den. Selvfølgelig er Premier League også noget stort, men Champions League er stadig den største turnering.

Liverpool vandt sidste år Champions League efter en finalesejr på 2-0 over Tottenham.