Video : Tipsbladet
Generelle

Dårligt nyt for United: Stjernespiller skadet

Anthony Martial kommer som minimum til at misse lørdagens Premier League-kamp mod Southampton, da angriberen ikke er blevet den skade fri, som han pådrog sig imod Crystal Palace.

Franskmanden har ellers fået en god start på sæsonen med to mål og én assists i tre kampe. Han får dog ikke mulighed for at bygge videre på de solide takter, når Manchester United i weekenden møder Southampton. 

23-årige Martial pådrog sig nemlig en skade imod Crystal Palace, og den er han ikke kommet sig over endnu. Det bekræfter Manchester United torsdag, mens de samtidig fastslår, at han ikke kommer i aktion i lørdagens kamp. 

Dermed bliver det spændende at se, hvem Ole Gunnar Solskjær erstatter Anthony Martial med. Romelu Lukaku er væk, og Alexis Sanchez' Inter-skifte ligner et spørgsmål om tid, så derfor skal svaret nok findes blandt egne talenter med Mason Greenmood blandt storfavoritterne. 

Ud over Anthony Martial er Luke Shaw også ny mand på skadeslisten i United. Den engelske venstreback er officielt også ude af weekendens opgør mod Southampton.