Video : Tipsbladet
Champions League

Ajax kun tildelt 833 billetter til kæmpe CL-kamp

Grundet tidligere uroligheder forsaget af Ajax' fans er klubben kun er blevet tildelt 833 billetter til Champions League gruppe-braget mod Chelsea.

Ajax skal i år forsøge at leve op til den fantastiske præstaion de leverede i sidste års Champions League - men i år er der nye udfordringer.

Under gruppespillet rejser klubben til London, hvor man skal besøge Chelsea, men det bliver uden den normale opbakning fra de ellers trofaste Ajax fans.

Ajax skriver nemlig på sin hjemmeside, at man af de lokale myndigheder blot er blevet tildelt 833 billetter til kampen på grund af "uroligheder med Ajax-fans i Europa generelt og især i Storbritanien.

- Det blev i dag besluttet, at Ajax får tildelt den lavere sektion på Stamford Bridge, hvilket desværre betyder, at kun 833 fans kan få adgang til kampen, skriver Ajax på sin hjemmeside.

Tidligere er Ajax-fans blevet anholdt netop på grund af uro til udebane-kampe. Blandt andet blev hele 54 Ajax-supportere anholdt for våbenbessidelse, da klubben i sidste års Champions League, mødte Juventus på udebane.