Video : Tipsbladet
Generelle

Bag kulisserne: Zidane blokerede køb af Eriksen og Ajax-stjerne

Real Madrid blev domineret på midtbanen i onsdagens 3-0-ydmygelse mod Paris Saint-Germain. Det viser sig nu, at cheftræner Zinedine Zidane i sommer var så besat af et køb af Paul Pogba, at han afviste indkøb af andre midtbanespillere.

Trods et ønske om at forlade Tottenham lykkedes det aldrig Christian Eriksen at forlade London denne sommer - og det var angiveligt Zinedine Zidanes skyld.

Den spanske fodboldekspert Guillem Balague har således givet et blik ind bag kulisserne i Real Madrid, i en artikel for BBC.

Real Madrid tabte onsdag med 3-0 til Paris Saint-Germain, og Balague pointerer, at Zidane nu har en sejrsprocent på under 50, siden han vendte tilbage i marts.

En besættelse
Real Madrid blev især udspillet på midtbanen i onsdagens ydmygelse, og Balague påpeger, at Zidane har dummet sig stort, hvad midtbanen angår.

- Pogbas besættelse med at hente landsmanden Paul Pogba har ikke været køn at overvære. Ikke mindst fordi Manchester United aldrig havde nogen intention om at sælge ham. Og Perez (Real Madrid-præsident, red.) virkede heller aldrig særligt opsat på at hente den 26-årige. Klubben havde indgået aftaler med Tottenhams Christian Eriksen og Ajax' Donny van de Beek. Men Zidane satte en stopper for disse transfers, fordi Pogba var den midtbanespiller, han ønskede.

- Sandheden er, at Zidane og klubben ønskede at sælge Isco, Gareth Bale og James Rodriguez. Men man fik ingen bud. I manges øjne er Zidanes brug af disse spillere en form for kæp, som han bruger til at banke præsidenten over nakken med: 'Du skaffede mig ikke den spiller, jeg ønskede, så nu er jeg nødt til at bruge de spillere, som du ønskede.'

Balague påpeger endvidere, at Zidane var en kraftig modstander af salget af Keylor Navas.