Video : Tipsbladet
Generelle

Messi inden El Clásico: Ærgerligt, at Ronaldo forlod Real Madrid

Lionel Messi savner Cristiano Ronaldo i La Liga, og slår fast, at det ikke er vigtigt for ham at få flere priser end portugiseren.

Barcelona tager imod Real Madrid lørdag den 26. oktober, men de imødesete El Clásico-brag har mistet lidt af deres intensitet efter Cristiano Ronaldos exit fra Real Madrid.

Portugiseren skiftede som bekendt til Juventus sidste sommer. Og forud for storkampen om to uger slår Barcelona-anfører Lionel Messi nu fast, at han er ærgerlig over, at Ronaldo forlod Real Madrid.

- Jeg ville have foretrukket, at Cristiano havde fortsat i La Liga med Real Madrid, lyder det ifølge RAC1 fra Messi.

Har svækket Real Madrid
Ifølge Messi har Real Madrid mistet niveau efter Ronaldos afgang.

- Real Madrid er en klub med en stor historie. En klub, der har vundet meget, og en klub, der kæmper om hvert trofæ. Men når en spiller som Cristiano smutter, så kan det mærkes. Enhver klub ville blive påvirket af, at miste en spiller som ham, lyder det fra argentineren.

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har i over et årti kæmpet om Ballon d'Or-prisen. Portugiseren gav for nylig udtryk for, at han synes, at han fortjener flere priser end Messi. Argentineren bekymrer sig dog ikke om at få flere priser end rivalen.

- Ballon d'Or-rivaliseringen... jeg har aldrig tænkt over det. Jeg tænker ikke på at slutte med flere priser end Cristiano.