Video : Tipsbladet
Generelle

Raser over Neymar: Han græder altid

Montpelliers træner, Michel Der Zakarian, er særdeles utilfreds med Neymars adfærd, udtaler han efter lørdagens nederlag til PSG.

Neymar spillede lørdag aften en hovedrolle, da han udlignede til 1-1 for PSG mod Montpellier med et fremragende frisparksmål. Hovedstadsklubben endte med at vinde opgøret 3-1.

Efter kampen er Neymar kommet i søgelyset for hans opførsel i løbet af kampen, der bestemt ikke huede Montpelliers træner, Michel Der Zakarian. 

- Han (Neymar, red.) har et spil, hvor han altid provokerer modstanderne med sine tricks og driblinger. Når han får et spark, så græder han altid, sagde Der Zakarian ifølge Goal.com. 

Montpellier-angriberen Andy Delort er enig i sin træners kritik af Neymar, der bør have mere respekt for sine modspillere. 

- Han er en fantastisk spiller, men det er bare synd, at han skulle få alle op at køre i slutningen af kampen. Jeg sagde til ham, at hans hold allerede førte 3-1, sagde Delort. 

- Han spillede 63 et-to'er, og det behøvede han ikke. Han sagde til mig, at han bare lavede afleveringer. Det er ikke at være respektfuld, men vi har nok ikke fået den samme opdragelse. 

- Han er en smule på kant med alle og han er arrogant. Jeg sagde, at han er nødt til at respektere andre.