Video : Tipsbladet
Champions League

Klopp undskylder: Jeg var en idiot

Liverpool kvalificerede sig tirsdag aften til 1/8-finalerne i Champions League, og Jürgen Klopp havde efter slutfløjtet overskud til at sige undskyld til en tolk, som han havde svinet til dagen før.

En tysk tolk fik tirsdag ørerne i maskinen, da Jürgen Klopp på et pressemøde rasede over tolkens oversættelse af en udtalelse fra Jordan Henderson.

Henderson sagde på pressemødet inden opgøret mod Red Bull Salzburg, at Liverpool ikke ville tage let på opgaven, hvilket tolken oversatte som, at Liverpool ville tage let på opgaven.

Der var således ikke tale om det bedste stykke tolkearbejde, hvilket fik Klopp til at vende sig direkte mod tolken og sige, at det var noget lort, han havde gang i. Klopp bad herefter tolken lytte bedre efter i resten af pressemødet.

Fik sagt det forkert
Efter Liverpools 2-0-sejr var Klopp dog i noget bedre humør, og cheftræneren indledte således pressemødet med at give tolken en undskyldning. 

- Før vi starter, ønsker jeg at undskylde for i går. Det var uretfærdigt, især fordi skete offentligt. Det var meget dumt af mig. Jeg var skuffet over, at svaret ikke blev oversat korrekt, men jeg fik sagt det på en dum måde. Jeg burde have håndteret det bedre, og jeg undskylder. Undskyld. Jeg var en idiot, lød det således ifølge Voetbal Primeur fra Klopp.