Ajax er semifinaleklar i pokalturneringen

Onsdag aften spillede Ajax sig videre til semifinalen i den hollandske pokalturnering KNVB Beker, da holdet vandt kvartfinaleopgøret mod Vitesse.

To gange Ryan og Dusan Tadic sendte Ajax i semifinalen i den hollandske pokalturnering, da det hollandske storhold vandt 0-2 mod Vitesse.

Der er natruligvis tale om Ryan Babel og Ryan Gravenberch, som sammen med Tadic kom på måltavlen i opgøret.

I semifinalen skal Ajax møde enten G.A. Eagles eller Utrcht. Begge hold spiller mod hinanden torsdag aften.

Babel var første målscorer, da han efter 32. minutters spil sender bolden i netmaskerne til 0-1.

Første halvleg sluttede ligeledes ved stillingen 0-1, men i anden halvleg fik Ajax lukket kampen.

Først bragte Gravenberch gæsterne på 0-2, inden Tadic fik ekseveret et vellykket straffespark i det 83. minut til slutstillingen 1-3.