Video : Tipsbladet
Champions League

Robertson fortryder Messi-skub: Det knuser mig at se det

Liverpools Andy Robertson fortryder, episoden han havde med Messi i returkampen mellem Liverpool og Barcelona i sidste års Champions League semifinale

Liverpools back Andy Robertson indrømmer i et interview med Daily Mail, at han fortyder det sammenstød, han havde med Lionel Messi i det første minut af returopgøret i sidste års Champions League semifinale mellem Liverpool og Barcelona.

Liverpool var bagud med 3-0 efter første opgør, og derfor skulle der noget af en hård attitude til, for at holdet overhovedet kunne overbevise sig selv om, at et mirakel-comeback var muligt.

Sådan forklarer Robertson baggrunden for episoden med ham, Fabinho og Messi, hvor de to Liverpool-spillere "nedlagde" troldmanden fra Barcelona.

Robertson og Fabinho tacklede Messi hårdt udenfor Liverpools felt, og efter dommeren lod spillet gå videre ruskede Robertson Messi i håret, mens han også skubbede til ham.

- Når jeg ser tilbage på det, så fortryder jeg ikke vores hårde attitude, for vi havde brug for det, siger den skotske venstre back ifølge Goal.com og fortsætter:

- Men når jeg ser tilbage på episoden med Messi, så fortryder jeg det. Jeg kan ikke lige at se det. Da jeg så det, knuste det mig.

- Vi havde alle den der attitude, at den dag kunne intet stå i vejen for os. Intet kunne stå i vejen for, at vi skulle i finalen, og den atmosfære blev der skabt på hele stadion. Mig og Fabinho jagtede Messi udenfor feltet og vores ben blev fanget i hinandens, og så det efterfølgende... At gøre det mod den bedste spiller som nogensinde har været (er jeg ikke stolt af, red.), siger Robertson og slutter:

- Jeg har intet andet end respekt for ham og Barcelona, men vi havde den attitude fordi, vi var nede 3-0. Vi havde brug for et mirakel, og vi havde brug for at gøre noget specielt for at sikre, at den bedste spiller i verden ikke kunne spille op til sit potentiale.

- Men jeg fortryder det. Det er ikke sådan, jeg er som person. Det er ikke min personlighed, siger Robertson.

Liverpool endte med at vinde kampen på hjemmebane med 4-0 og gik videre til finalen, hvor de slog Tottenham.