Video : Tipsbladet
Generelle

David Beckham giver ikke op: Vil hente Messi og Ronaldo

David Beckham har ikke opgivet at hente store stjerner til sit MLS-mandskab.

I weekenden starter en ny sæson i den amerikanske liga MLS, og det betyder også, at David Beckhams fodboldhold, Inter Miami, skal spille deres første officielle kamp.

Inter Miami har i de seneste år været meldt interesseret i flere europæiske stjerner såsom Edison Cavani, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og David Silva. De er dog ikke kommet endnu, og den største stjerne i Inter Miamis nuværende trup er mexicanske Rodolfo Pizzaro.

Beckham og kompagni har dog ikke opgivet at hente profilerede spillere. Han vil stadig forsøge at hente Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, fortæller han til ESPN.

- Vi tror virkelig på det hold, vi har, og de spillere, vi har, er vi virkelig glade for. Men vi har også talt om, hvis vi får muligheden for at hente profilerede spiller fra Europa til vores by, vil vi gøre det, siger David Beckham og fortsætter:

- Hvert hold i verden ville have Messi og Ronaldo på deres hold, men vi har altid talt om, at vi er anderledes end andre hold, hvilket jeg er sikker på, at enhver ejer siger. Så det er det, vi vil forsøge at gøre, og hvis vi har mulighed for at få stjernespillere ind, så er det fantastisk. Vi er heldige, at vi har en ejerskabsgruppe, der har samme vision og ønsker at lykkes og vil have de bedste spillere.

Inter Miami møder i første spillerunde Los Angeles FC på udebane, før de møder David Beckhams tidligere hold Los Angeles Galaxy på hjemmebane i anden spillerunde.