Video : Tipsbladet
Generelle

Tidligere Real Madrid-angriber slår fast: Jeg var smukkere end Beckham

Den tidligere Roma- og Real Madrid-angriber Antonio Cassano hylder nu sin tidligere holdkammerat David Beckham, men slår i samme ombæring fast, at han selv var smukkere end englænderen.

Antonio Cassano nåede kun at spille halvandet år i Real Madrid, før turen i 2007 gik videre til Sampdoria, og den uregerlige italiener erkender nu, at han ikke skulle have overfuset den daværende Real Madrid-cheftræner Fabio Capello.

- Jeg havde en af mine bedste pre-seasons med 'Don Fabio' Capello. Jeg havde tabt mig 10 kilo, og jeg var kommet ned på 82 kilo. Jeg spillede de to første kampe i sæsonen, men han vragede mig i den tredje kamp, og jeg blev rasende på ham. Jeg er nødt til at undskylde for det overfor Capello, lyder det ifølge Marca fra Cassano.

Ronaldo var af en anden verden
Antonio Cassano, der fik sit store gennembrud i Roma, er også fuld af lovord overfor sin tidligere holdkammerat, David Beckham.

- David Beckham var en glimrende fodboldspiller, men først og fremmest var han en fantastisk person. Han var en rockstjerne. Han var verdenskendt, men han forblev ydmyg. Jeg var dog smukkere end ham, lyder det fra italieneren.

Den engelske legende er ellers flere gange blevet udråbt til at være verdens mest attraktive fodboldspiller.

Også ros til Ronaldo
Også den tidligere holdkammerat Ronaldo får ros af Cassano.

- Van Nistelrooy var en af de bedste angribere på det tidspunkt, men han spillede ikke, fordi Ronaldo var et fænomen. Ronaldo var af en anden verden.