Video : Tipsbladet
Rygter

Lampard på rov i Amsterdam igen: Vil hente endnu en Ajax-profil til Chelsea

Chelsea-boss Frank Lampard er tilsyneladende opsat på at gøre livet surt for Ajax-fansene. Nu lyder det således til, at Chelsea vil lokke venstrebacken Nicolas Tagliafico til London.

Frank Lampard har allerede sikret sig Ajax' vel nok bedste spiller, Hakim Ziyech, men Chelsea-bossen er tilsyneladende ikke færdig med at gå på rov i den hollandske klub.

Således reporterer den engelske avis Daily Mirror, at Lampard også har kig på den argentinske venstreback, Nicolas Tagliafico, der for nyligt meldte ud, at han ønskede sig væk fra hollandsk fodbold.

Ajax vil ikke blokere transfer
I Chelsea har man længe ledt efter en ny venstreback, og den engelske klub er altså nu blevet opmærksom på, at Tagliafico angiveligt kan hentes for 185 millioner kroner, hvilket må siges at være en attraktiv pris for den 27-årige back.

I Ajax er man angiveligt indstillet på at sælge Tagliafico, hvis en klub vil betale dette beløb. Argentineren forlængede sidste sommer sin kontrakt med Ajax, og som en del af denne aftale blev man altså enige om, at Amsterdam-klubben ikke ville stå i vejen for Tagliafico denne sommer.