Video : Tipsbladet
Generelle

United-legender raser over David de Gea: Den mest overvurderede

David de Gea var i mange år den vigtigste spiller for Manchester United, men spanieren får nu kritik af klubikonerne Gary Neville og Roy Keane.

David de Gea er verdens bedst betalte målmand, men spanierens niveau har i de seneste sæsoner været nedadgående.

Og efter fredagens 1-1-kamp mod Tottenham måtte David de Gea finde sig i kritik fra to af klubbens tidligere kaptajner, Roy Keane og Gary Neville.

Keane har fået nok
David de Gea har i de seneste sæsoner lavet en del brølere, og spanieren så heller ikke overbevisende ud ved Steven Bergwijns scoring i fredagens opgør i London. Roy Keane var efterfølgende hård i kritikken af den spanske keeper.

- Den målmand... jeg har fået nok af ham. De Gea er den mest overvurderede målmand, jeg længe har set, lød det ifølge Sky Sports fra Roy Keane.

Et permanent fald i niveau
Heller ikke Gary Neville kunne holde sig fra at kritisere David de Gea.

- Han var dén United-spiller, som man i de seneste fire år altid kunne regne med. Men han er ikke den samme længere. Og det har han ikke været i et godt stykke tid, lød det fra Gary Neville i hans egen podcast.

- Når formen tager et dyk i seks måneder, så er det et udsving. Men når det fortsætter i et år, så begynder man at blive bekymret. Når det fortsætter i to år, så er det en mere permanent ting.

- Og det er nu en fair skildring af, hvad David de Gea er nu. For han laver masser af fejl. Fejl, som han aldrig ville have lavet før. Han var altid dén, som man altid kunne regne fuldstændigt med.