Video : Tipsbladet
Generelle

Klopp erkender: Følte mig helt tom indeni, da mesterskabet var sikret

Jürgen Klopp erkender nu, at han blev ramt af en følelse af tomhed, da det torsdag aften stod klart, at Liverpool endelig havde sikret sig det engelske mesterskab.

Efter 30 års venten blev Liverpool torsdag engelsk mester, da Manchester City tabte med 2-1 til Chelsea.

Dermed er det nu matematisk umuligt for Guardiolas mandskab at indhente Liverpool.

Blev ramt af mange forskellige følelser
Jürgen Klopp og Liverpool-spillerne opholdt sig på et hotel i Liverpool, da det stod klart, at mesterskabet var i hus. Og tyskeren erkendte, at han gennemgik en lang række forskellige følelser, da triumfen var i hus.

- Jeg er fuldstændigt overvældet. Jeg ved det ikke... det er en blanding af alt. Jeg er lettet, glad, stolt... jeg kunne ikke være mere stolt af drengene, end jeg er, lyder det ifølge Liverpools website fra Jürgen Klopp.

- Vi så kampen sammen, og vi var klar over, at der var mulighed for, at det kunne ske, men også, at det måske ikke ville ske. Vi vidste det ikke. Vi ønsker at spille fodbold, og vi er virkelig glade for, at vi nu må spille igen. 

- I det øjeblik, det skete, var det en ren eksplosion. Da vi talte ned under de sidste fem sekunder af kampen, lagde dommeren lidt ekstra tid til, så vi måtte vente to-tre afleveringer yderligere.

- Derefter var det ren... jeg kan ikke beskrive det. Det var et virkelig, virkelig fedt øjeblik. Lige efter følte jeg mig så tom indeni... jeg kan ikke tro det. Jeg er virkelig ikke tilfreds med mig selv i det øjeblik, at jeg følte, som jeg gjorde. Men det blev bare lidt for meget lige i øjeblikket. Jeg skal nok blive god igen, ingen behøver at bekymre sig.

- Jeg kunne faktisk ikke være lykkeligere. Jeg havde ikke turdet drømme om, at noget som dette kunne ske, og jeg drømte heller ikke om det før sidste år, hvis jeg skal være ærlig. For tre år siden var vi ikke tæt nok på, men sidste år var vi virkelig tæt på. Det, som drengene har leveret i løbet af de seneste to-et-halvt år... den stabilitet, de har leveret, er utrolig og uden sidestykke.