Video : Tipsbladet
Generelle

Stor bitterhed i Polen: Den mest meningsløse beslutning i det 21. århundrede

I Polen er man alt andet end tilfreds med, at der i år ikke bliver uddelt nogen Ballon d'Or-pris. Robert Lewandowski lignede således et godt bud på en vinder.

Robert Lewandowski har i denne sæson scoret 51 mål i 43 kampe for Bayern München, og den polske angriber blev anset som en af favoritterne til Ballon d'Or.

Tidligere på ugen blev den prestigefyldte pris dog aflyst af France Football, der mener, at det på grund af coronapandemien ikke er muligt at udvælge en vinder i år.

En kæmpe skuffelse
I Polen har man dog meget svært ved at forstå France Footballs beslutning. 

- Det er en kæmpe skuffelse. Alle i Polen havde forventet, at Lewandowski ville vinde. Han har haft et fantastisk år, samtidig med, at Lionel Messi og Cristiano Ronaldo ikke har været lige så gode som sædvanligt, lyder det ifølge journalisten Maciej Kaliszuk fra avisen Przeglad Sportowy.

- Vi forstår heller ikke beslutningen, for alle de store lande har spillet deres ligaer til ende, pånær Frankrig. Det er bare ikke fair. 

Heller ikke den tidligere polske landsholdsmålmand Jan Tomaszewski er glad for beslutningen.

- I mine øjne er det her den mest meningsløse beslutning i det 21. århundrede. Man aflyser da heller ikke bare Oscar-uddelingen eller Nobelprisen, vel? Det er ufatteligt.