Video : Tipsbladet
Rygter

'Midtbanen er problemet': Pirlo vil hente Real Madrid-tekniker

Den nyudnævnte Juventus-cheftræner Andrea Pirlo slog for nyligt fast, at det er nødvendigt at have en spiller som Isco, hvis man vil vinde Champions League.

Andrea Pirlo blev lørdag udnævnt til ny cheftræner i Juventus, og den italienske legende har dermed fået ansvaret for at skaffe Champions League-trofæet til Torino. 

Og i den italienske presse er der således spekulationer om, hvilke spillere Pirlo vil hente til Juventus. Avisen La Gazzetta dello Sport har gravet et Pirlo-citat fra sidste sæson frem. 

Midtbanen er afgørende
I sin rolle som ekspert for Sky Sport Italia kommenterede Andrea Pirlo således på Juventus' Champions League-exit til Ajax. Og den tidligere midtbanegeneral var ikke i tvivl om, hvor på banen Juventus havde størst problemer. 

- For at vinde Champions League, så har du brug for en spiller som Isco. Midtbanen er nøglen til det hele. Man har hentet Cristiano, men man er nødt til at finde en måde til at sætte ham i scene, lød det således fra Pirlo. 

Glad for 4-3-3
I en livestreamet samtale med sin tidligere holdkammerat, Fabio Cannavaro, gav Andrea Pirlo for et måneder siden en indikation på, hvordan han foretrækker at spille.

- Jeg kan godt lide 4-3-3, hvor hele holdet kommer blæsende fremad. Det afhænger selvfølgelig af spillerne, men jeg kan godt lide en offensiv 4-3-3. Masser af boldbesiddelse. Jeg vil have, at bolden hele tiden flytter sig. Endda bag om bænken, hvis det bliver nødvendigt! 

- Jeg kan godt lide 4-3-3, men hvis man indser, at det ikke passer til spillerne, så må man tilpasse sig og bruge en anden formation. Hvis man bliver for fikseret på en formation, og spillerne ikke trives i den formation, så spilder man tiden, for man får ikke det bedste ud af spillerne.