Video : Tipsbladet
Rygter

Eks-Premier League-bomber: Spurs-stjerne har haft sammenstød med Mourinho

Ifølge den tidligere engelske landsholdsspiller Gabriel Agbonlahor er forholdet mellem José Mourinho og Dele Alli ganske elendigt.

Dele Alli blev udskiftet allerede i pausen, da Tottenham søndag indledte Premier League-sæsonen med et 1-0-nederlag til Everton. 

Efterfølgende har den engelske avis The Telegraph reporteret, at Tottenham har tilbudt Dele Alli til Real Madrid, som en del af forhandlingerne om Gareth Bale.

På kant med Mourinho
Og ifølge den tidligere Aston Villa-stjerne Gabriel Agbonlahor er Dele Alli og José Mourinho kommet på kant med hinanden.

- Jeg har en følelse af, at de har brug for en ny 10'er, for jeg har hørt fra en troværdig kilde, at Dele Alli har haft et sammenstød med José Mourinho. Vi har set det så mange gange med José Mourinho. Han kan dræbe spillere. Han har gjort det i hver eneste klub, hvor han har været. I Manchester United gjorde han det med Pogba og Shaw. Jeg har en følelse af, at Dele Alli kan gå hen og blive hans næste syndebuk. Se, hvad han gjorde med Danny Rose (udlejet til Newcastle, red.), som stadig er Spurs' bedste venstreback. Det var en skændsel, lyder det ifølge talkSPORT fra Agbonlahor.

- Med Alli har jeg en følelse af, at der er sket noget mellem dem. Ud fra det, jeg har hørt, var det ikke engang meningen, at han skulle starte inde mod Everton. Men Steven Bergwijn fik migræne under opvarmningen, og det var derfor, at Alli startede. At Mourinho flåede ham ud i pausen... det var lidt af en fornærmelse. Han kunne have taget Harry Kane ud. Han kunne have flået enhver anden spiller ud, men han valgte Dele Alli.  

- Der foregår et eller andet. Hvis Alli kan komme ud af den her situation ved at tage til Real Madrid, så vil det være det eneste rigtige. Han ville klare sig bedre i Real Madrid end i Tottenham.