Video : Tipsbladet
Generelle

City-stjerne raser over Leicesters spillestil efter 5-2-afklapsning

Manchester City-midtbanespilleren Rodri langer efter søndagens 5-2-nederlag til Leicester ud efter gæsternes spillestil.

Manchester City tabte søndag med 5-2 til Leicester på hjemmebane, men ifølge hjemmeholdets Rodri havde gæsterne ikke fortjent at vinde.

- I mine øjne var de heldige. Det var ikke fair for os. Måske var det vores fejl, måske var det deres fortjeneste. Men det er meget svært at forklare. Vi gjorde meget godt for at vinde kampen. Et hold som Leicester kommer her for at spille med 11 mand bag bolden, lød det ifølge BBC fra Rodri.

- Jeg er meget ung, og jeg prøver at lære af hver eneste kamp. Men i kampe som den her, hvor modstanderen intet foretager sig, så bliver man lidt forvirret. Det er ikke den måde, jeg kan lide at spille på.

Rodri blev efter slutfløjtet udpeget af den tidligere Manchester City-profil Micah Richards som et af de svage punkter på Pep Guardiolas mandskab i 5-2-afklapsningen.

Manglede tålmodighed
Efter slutfløjtet sagde Pep Guardiola, at Leicester-spillerne 'ikke ønskede at løbe'.

- Vi begyndte at tro, at vi spillede dårligt, når det faktisk var det modsatte, der var tilfældet. Vi sagde til dem i pausen, at de skulle være tålmodige. Men nogle gange har vi svært ved det. Det handler ikke om at vinde på 10-15 minutter. Nogle gange scorer man tidligt, andre gange har man brug for tid.