Video : Tipsbladet
Rygter

Braithwaite i farezonen: Koeman vil sælge tre af disse fem spillere

I Barcelona arbejder man febrilsk på at få solgt ud i spillertruppen inden mandagens transferdeadline.

Der er ganske få dage tilbage af transfervinduet, der lukker på mandag, men i Barcelona jagter man stadig forstærkninger som Memphis Depay og Sergino Dest.

Cheftræner Ronald Koeman har slået fast, at Barcelona er nødt til at få solgt flere spillere, hvis klubben skal have mulighed for at hente forstærkninger ind.

Barcelona har indtil videre sagt farvel til stjerner som Luis Suárez, Arturo Vidal og Ivan Rakitic, men catalanerne har kun fået sammenlagt 65 millioner kroner for de tre profiler. Til gengæld har man fået 225 millioner for Nelson Semedo, der er røget til Wolverhampton. 

Lønudgifter skal nedbringes
Og ifølge den Barcelona-baserede avis Mundo Deportivo ønsker Barcelona-ledelsen at sælge minimum tre spillere mere, før transfervinduet lukker på mandag. Trods afgangen af Suárez, Vidal, Rakitic og Semedo er der således brug for, at Barcelonas lønomkostninger skal nedbringes endnu mere. Rent økonomisk er klubben således i knæ lige nu. 

Mundo Deportivo skriver, at Samuel Umtiti, Martin Braithwaite, Carles Alena, Rafinha og Jean-Clair Todio er de fem spillere, der er i farezonen. Tre af disse spillere skal således afskibes inden på mandag, skriver Mundo Deportivo. I Barcelona er man klar over, at det kan blive vanskeligt at komme af med den meget løntunge Umtiti, mens Martin Braithwaite i øjeblikket er skadet. Det mest sandsynlige er således, at Alena, Todibo og Rafinha bliver dem, der ryger.