Video : Tipsbladet
Generelle

AC Milan vil hente de 'største talenter' i næste transfervindue

Den italienske Serie A-klub er på udkig efter spillere med store talenter, når transfervinduet åbner igen til januar.

AC Milan er tilbage i kampen om det italienske mesterskab, efter at de har fået en flot start på sæsonen.

De sovende giganter indtager lige nu en førsteplads, og klubbens administrerende direktør Ivan Gazidis fortæller, at han forventer, klubben jagter 'de bedste talenter i verden', når transfervinduet åbner igen til januar.

Målet er at bygge oven på det mandskab, der lige nu er to point foran Napoli og hele fire point foran de forsvarende mestre fra Juventus.

- Vi er inde i en god stime lige nu, men vejen er stadig lang og udfordrende. Klubben har et stærkt ejerskab bag sig, som har tillid til holdet, siger Ivan Gazidis ifølge goal.com.

- Vi har en klar strategi om at hente nogle af de bedste talenter i verden og lade dem vokse hos os.

Klubbens administrerende direktør roser den sportslige ledelse med Paolo Malidni i spidsen. Han kalder det netop overståede transfervindue for tilfredsstillende og fortæller, at de allerede planlægger det næste.

Gazidis kom til Milan fra Arsenal i 2018 med den opgave at genopbygge den faldne gigant, og klubben ser nu ud til at være på rette spor.

Direktøren afslørede ligeledes, at AC Milan er inde i diskussionerne om en ny europæisk liga, men at den ikke må være på bekostning af den hjemlige turneringer.