Video : Tipsbladet
Generelle

Eks-Liverpool-profil: City har toppet - Mourinho kan vinde sit sidste mesterskab

Ifølge den tidligere Liverpool-profil Dietmar Hamann kan Tottenham meget vel vinde Premier League i denne sæson.

Der er lagt op til en åben mesterskabskamp i denne sæson, hvor ingen af ligaens 20 klubber er gået ubesejret igennem de seks første spillerunder. 

Mestrene fra Liverpool ligner stadig favoritten, men den alvorlige skade til Virgil van Dijk er et alvorligt minus, lyder det fra den tidligere Liverpool-profil Dietmar Hamann.

- Det får en kæmpe effekt på mesterskabskampen. At miste Van Dijk... han er den bedste forsvarsspiller i verden i øjeblikket. Det, som den fyr har præsteret, siden han kom til klubben... han ændrede dem, og han forvandlede dem fra et defensivt sårbart hold til et af de bedste. Det påvirker også holdet fremadrettet, for når Van Dijk ikke er på holdet, så er de nok mere varsomme. Det er tydeligvis et stort tab, lyder det ifølge Daily Mirror fra Hamann.

City har toppet
Sidste sæsons toer, Manchester City, har desuden toppet, lyder det fra Dietmar Hamann.

- City har ingen angribere i øjeblikket. Jeg tror, at de har toppet under Guardiola. Jeg ser dem ikke vinde hverken Premier League eller Champions League i løbet af de kommende år. 

- Jeg tror ikke, at en træner som Guardiola kan være i en klub i mere end fire eller fem år. Han har været i Manchester City i den periode nu, og hvis du ser på de spillere, de henter, så er der ingen kontinuitet i det. Og med de penge, de har brugt, har de ikke forbedret sig nok.

Har et godt øje til Tottenham
Dietmar Hamann kan til gengæld godt se José Mourinho vinde sit fjerde Premier League-trofæ.

- Det hold, som jeg virkeligt godt kan lide i øjeblikket, er Spurs. Jeg så dem i mandags (hvor Burnley blev slået med 1-0, red.), og det er et meget organiseret hold. Hvis de stadig ligger godt til i marts og april, så tror jeg, at Mourinho måske har en sidste triumf i sig.