Video : Tipsbladet
Rygter

PSG har informeret Inter om klubbens Eriksen-standpunkt

Paris Saint-Germain har angiveligt informeret Inter om, at klubben i øjeblikket ikke har planer om at hente Christian Eriksen.

Vil Paris Saint-Germain have Christian Eriksen, eller vil pariserne ikke have den danske landsholdsprofil?

Det er det helt store transfer-spørgsmål i disse dage, hvor Inter leder efter en ny klub til den danske landsholdsstjerne. Mediernes meldinger om Eriksens mulige franske skifte stikker i mange forskellige retninger i disse dage. Sky Sports reporterede således onsdag, at Mauricio Pochettino er meget opsat på at blive genforenet med Christian Eriksen. 

Vil ikke have Eriksen
Sent torsdag kom ESPN dog med en anden melding om Paris Saint-Germains potentielle interesse i Eriksen. 

- Paris Saint-Germain har informeret Inter om, at klubben i øjeblikket ikke er interesseret i at hente midtbanespilleren Christian Eriksen. Sådan lyder det fra kilder, som ESPN's Julien Laurens har talt med, skriver det amerikanske medie. 

- Den danske landsholdsspiller har været rygtet til PSG, hvor han ville kunne blive genforenet med Mauricio Pochettino, som i sidste uge blev præsenteret i klubben. Pochettino skal holde endnu et møde med PSG-sportsdirektør Leonardo i løbet af de kommende dage, for at diskutere transfervinduet. Som tingene står nu, er Eriksen dog ikke et transfermål for Ligue 1-mestrene. 

Torsdag opstod der til gengæld et nyt rygte, bragt af avisen La Gazzetta dello Sport, der hævder, at José Mourinho er åben for at hente Christian Eriksen tilbage til Tottenham