Video : Tipsbladet
Rygter

Bayern München-dribler meldes på vej til Premier League-klub

Den Juventus-ejede Douglas Costa kan muligvis være på vej væk fra Bayern München, hvor han ikke har fået meget spilletid. Brasilianeren er angiveligt blevet tilbudt til Wolverhampton.

Stjerner som Christian Eriksen og Diego Costa har allerede været rygtet til Wolverhampton i dette transfervindue, og nu rygtes Bayern München-brasilianeren Douglas Costa også til Premier League-klubben fra Birmingham-området. 

Således skriver den engelske avis The Telegraph, at den Juventus-ejede Douglas Costa indtil videre ikke har slået til i Bayern München, der lejede brasilianeren i oktober. Blot tre gange er Costa startet inde for de tyske mestre i ligaen, senest i 3-2-nederlaget til Mönchengladbac i begyndelsen af januar. 

Har muligvis brug for forstærkning
The Telegraph peger på, at Wolverhampton samtidig har brug for en afløser til Raul Jimenez, der er blevet ramt af en hovedskade. Og derfor er Douglas Costas navn altså nu blevet bragt i spil. 

- Wolves er blandt de klubber, der er blevet tilbudt Costa som en mulig forstærkning i dette vindue, hvor Nuni Espirito Santo overvejer, om han har brug for forstærkninger efter Raul Jimenez' avorlige hovedskade, lyder det fra The Telegraph. 

I Bayern München har Costa haft svært ved at konkurrere med folk som Leroy Sané, Serge Gnabry og Kingsley Coman. Og derfor kan den 30-årige brasilianer altså være på vej videre fra München til de britiske øer.