Video : Tipsbladet
Rygter

Tæt på at miste tålmodigheden: Real Madrid-profil kan blive solgt til sommer

Real Madrid er begyndt at blive nervøse for at miste Raphaël Varane på en fri transfer, og den spanske storklub overvejer derfor angiveligt at sælge franskmanden til sommer.

Raphaël Varane har spillet for Real Madrid siden 2011, men efter 10 år i den spanske hovedstadsklub kan det til sommer være slut for den 27-årige franske verdensmester.

Sådan lyder det fra den spanske avis MARCA, der peger på, at Sergio Ramos absolut ikke er den eneste forsvarsspiller, hvis fremtid i Real Madrid ser ganske usikker ud. 

Vil ikke risikere fri transfer
Ifølge MARCA er Real Madrid-ledelsen så småt begyndt at mistænke Raphaël Varane for at have planer om at lade sin kontrakt løbe ud, så han til næste år kan skifte på en fri transfer. Det er Real Madrid selvfølgelig på ingen måder interesseret i, og derfor overvejer klubben angiveligt, om man skal forsøge at sælge Varane allerede til sommer. 

- Hvis Varane i løbet af de kommende uger gør det klart, at han ingen intention har om at forlænge, så vil Madrid forsøge at sælge ham til sommer, da man ellers risikerer at miste ham gratis til næste sommer, hvor han kan finde på at indlede et nyt eventyr, skriver MARCA.

Koster over en halv milliard
Avisen peger på, at Varane, der fylder 28 år til april, har en markedsværdi på omtrent 520 millioner kroner. Ifølge MARCA ligner Premier League umiddelbart en oplagt destination for Varane. Real Madrid ser til gengæld ud til at have sikret sig Bayern München-profilen David Alaba på en fri transfer, og klubben råder allerede over brasilianeren Eder Militao, der dog ikke har imponeret stort efter skiftet fra FC Porto.

Det er således ikke sikkert, at Varane vil blive erstattet, lyder det fra MARCA, der dog samtidig ikke vil afvise muligheden. Avisen peger på spillere som Villareals Pau Torres og Sevillas Koundé og Diego Carlos som mulige Varane-erstatninger.