Video : Tipsbladet
Rygter

Real Madrid jagter tårnhøj Sergio Ramos-afløser

Real Madrid leder efter nye folk til defensiven, og madrilenerne er angiveligt interesserede i Braga-midterforsvareren David Carmo.

Sergio Ramos er, efter alt at dømme, færdig i Real Madrid til sommer, og det efterlader selvsagt lidt af et hul i madrilenernes bagkæde. 

Og ifølge den spanske avis AS har Real Madrid derfor nu rettet blikket mod Portugal, hvor madrilenernes scouts angiveligt har udtalt sig i meget rosende vendinger om Braga-profilen David Carmo.

Ifølge AS sonderer Real Madrid i øjeblikket markedet for midterforsvarere, idet Raphaël Varane også kan være på vej væk. Ifølge transfereksperten Fabrizio Romano har Real Madrid indgået 'en mundtlig aftale' med Bayern München-stjernen David Alaba om et skifte til sommer. 

Var tæt på Liverpool-skifte
Men med et farvel til Sergio Ramos og potentielt også Varane vil østrigeren næppe være nok, og derfor pønser de spanske mestre altså angiveligt også på at hente den 21-årige David Carmo, der med sine 196 centimeter rager ganske godt op i landskabet.

- Carmo var meget tæt på at blive solgt på transfervinduets sidste dag, idet Liverpool ville hente en erstatning for Van Dijk. Kilder, der deltog i forhandlingerne, har dog overfor AS forklaret, at fem millioner euro skilte de to klubber ad. Braga krævede fire millioner euro (30 millioner kroner, red.) for udlejningen, samt en købsobligation på 25 millioner euro (185 millioner kroner, red.). Men Liverpools sidste bud lød på 20 millioner euro (150 millioner kroner, red.), skriver AS.

Ifølge AS afviste Braga i sommer at sælge David Carmo til Roma, der ellers var klar til at betale 135 millioner kroner. Portugiserens frikøbsklausul lyder på knap 300 millioner kroner.