Video : Tipsbladet
Generelle

Zlatan hånet efter Milan-nedtur: - Hvorfor forlod han banen så tidligt?

Zlatan Ibrahimovic er efter Milans 3-0-nederlag til Inter blevet hånet af den tidligere Inter-profil Nicola Berti.

Zlatan Ibrahimovic har været flyvende i Serie A i denne sæson, men søndag kom svenskeren ned på jorden igen.

Her tabte Milan således med 3-0 i topkampen mod Inter. Og svenskeren blev udskiftet med et kvarter tilbage, hvor Milan kæmpede for at komme tilbage i opgøret. 

Havde ikke forventet stor Inter-dominans
Og efterfølgende blev Zlatan Ibrahimovic så hånet af Inter-legenden Nicola Berti, der gjorde grin med svenskerens deltagelse i musikfestivalen Sanremo.

- Det var ikke en nem kamp for Inter. Der var 10 eller 15 minutter, hvor vi led. Men det er umuligt at vinde et derby uden at lide for det. Jeg havde ikke regnet med, at Inter ville være så overlegne. Og hvorfor forlod Ibra banen så tidligt? Skulle han øve sig til Sanremo? lød det, ifølge Football Italia, fra Berti.

Zlatan Ibrahimovic blev i sidste uge kritiseret af trænerlegenden Fabio Capello, der finder det useriøst, at svenskeren har tænkt sig at deltage i musikfestivalen, mens Milan kæmper om mesterskabet.

Efter slutfløjtet forklarede Milan-cheftræner Stefano Pioli, at Zlatan Ibrahimovic var nødt til at udgå, fordi svenskeren havde fået krampe. Med nederlaget til Inter har Milan nu fire point op til Christian Eriksen og kompagni.