Video : Tipsbladet
Generelle

Eks-Real Madrid-stjerne: - Jeg sov med min mor, indtil jeg var 18 år

De fleste forbinder Pepe med brutale stemplinger, men portugiseren slår nu fast, at han også har en nænsom side.

Den tidligere Real Madrid-profil Pepe har i løbet af sin karriere formået at skabe sig et ry som en af de mest brutale spillere i Europa.

Men den nu 38-årige midterforsvarer, der siden 2019 har tørnet ud for Porto, slår nu fast, at han faktisk er en meget blød type. 

- Jeg var den eneste dreng i familien. Jeg har tre søstre, så jeg var virkeligt, virkeligt forkælet. Der var selvfølgelig lektier, men... jeg tilbragte det meste af tiden på gaden, hvor vi væddede om, hvem der kunne løbe hurtigst. Og mine søstre støttede mig meget og heppede på mig, lyder det, ifølge Tribuna Expresso, fra Pepe.

Intervieweren spurgte herefter Pepe, hvor forkælet forsvarsspileren var dengang.

- Jeg sov sammen med min mor, indtil jeg kom til Portugal som 18-årig. Så du kan nok forestille dig, hvordan det var...

Far var ikke glad
Intervieweren spurgte herefter, hvordan Pepes far havde det med den lidt specielle vane.

- Jeg var allerede stor dengang, og jeg sov med mine forældre... så jeg forestiller mig, at min far ikke var særligt glad for det. Det er interessant... jeg talte med min mor den anden dag, og hun fortalte mig, at jeg var virkelig glad for at lade mine fingre løbe igennem hendes hår. Og jeg sagde til hende, at jeg måske allerede dengang vidste, at jeg ville skulle tilbringe for meget tid væk fra hende. 

Pepe er således født i Brasilien, men rykkede som teenager til den portugisiske klub Maritimo. Karrieren fortsatte herefter i Porto, endte det blev til 10 år i Real Madrid. Efter et kort ophold i Besiktas er Pepe altså nu tilbage i Porto. I sidste uge var Pepe med til at besejre Cristiano Ronaldo og Juventus med 2-1 i Champions League.