Video : Tipsbladet
Generelle

Mourinho om forvandlet Bale: - Jeg fandt psykologiske ar

Gareth Bale havde en psykologisk barriere, der skulle nedbrydes, efter flere skadesplagede sæsoner. Sådan lyder det nu fra José Mourinho.

Gareth Bale har været flyvende i de seneste uger, hvor waliseren har scoret seks mål og leveret tre assisst i Tottenhams seneste seks kampe.

Bales forrygende form er kommet som et chok for de fleste, efter at waliseren har været udsat for benhård kritik i det første halve år efter sin retur til Tottenham. Senest scorede Bale to gange i søndagens 4-1-sejr over Crystal Palace, og efter slutfløjtet fik den 31-årige waliser så ros af José Mourinho.

- Jeg er meget glad. Han er en fantastisk spiller, så jeg er glad for at arbejde sammen med en spiller som ham, lød det således, ifølge BBC, fra Mourinho.

Har brudt den psykologiske barriere
Indtil slutningen af februar havde Gareth Bale blot startet inde i to Premier League-kampe, og waliseren havde blot scoret ét mål i ligaen. Nu har Bale scoret fire mål i Tottenhams tre seneste ligakampe. Og ifølge José Mourinho er forklaringen, at Gareth Bale ikke ankom til Tottenham i den bedste tilstand

- Der var ingen her, der udfordrede ham. Vi støttede ham kun. Jeg fandt psykologiske ar. Når du har et par sæsoner med mange skader, så handler det ikke kun om muskulære ar, men også om de psykologiske ar. De medfører frygt og ustabilitet, lyder det således fra Mourinho.

- Der kommer et tidspunkt, hvor du arbejder godt, og hvor alle omkring dig giver alt det, vi kan give. Der kommer et øjeblik, hvor den psykologiske barriere er nødt til at blive brudt. Og han brød den. Det var ham, ikke os. Vi støttede ham bare.

Gareth Bale erkendte efter søndagens sejr, at 'det har taget sin tid' for ham at finde formen, men at han nu har en god fornemmelse. Med sejren over Crystal Palace er Tottenham oppe på sjettepladsen i Premier League.