Video : Tipsbladet
Champions League

Neymar håner Bayern-stjerne efter PSG-avancement

Joshua Kimmich var inden tirsdagens returkamp mod Paris Saint-Germain fuldstændigt overbevist om, at Bayern München nok skulle gå videre til semifinalerne i Champions League. Og efter parisernes avancement til semifinalen kunne Neymar ikke lade være med at stikke lidt til Kimmich.

Paris Saint-Germain sendte tirsdag de forsvarende vindere fra Bayern München ud af Champions League, og efter kvartfinalesejren kom Neymar med en lille stikpille til gæsternes Joshua Kimmich. 

Efter slutfløjtet jublede Neymar og Leandro Paredes direkte op i ansigtet på Bayern München-stjernen, der inden returkampen havde slået fast, at tyskerne nok skulle gå videre, fordi de har det bedste hold. Neymar afviste dog efterfølgende, at han havde til hensigt at provokere Kimmich.

- Det var sjovt, for jeg jublede faktisk ikke for at lave sjov med ham. Det handlede mere om Leo (Paredes, red.), og jeg endte med at juble med ham. Det var skæbnen, der gjorde, at jeg stod lige foran Kimmich. Han havde sagt, at deres hold var bedre, og at de ville vinde. Han var sikker på, at de ville komme i semifinalen. Du kan have al den boldbesiddelse, du ønsker. Du kan synge for en kvinde hele aftenen, men hvis der kommer en anden fyr og snupper hende fra dig på fem minutter, så er hun væk, lød det således, ifølge TNT Sports Brasil, fra Neymar. 

Joshua Kimmich og Bayern München endte ganske vist med at vinde tirsdagens opgør i Paris med 1-0, men tyskerne er ude på grund af reglen om udebanemål efter sidste uges 3-2-nederlag i München. Neymar og Paris Saint-Germain skal møde enten Manchester City eller Dortmund i semifinalen.