Video : Tipsbladet
Champions League

Real Madrid tordner mod UEFA: En skandale

Real Madrid gik fra en glimrende lodtrækning til den værst tænkelige af slagsen, da UEFA mandag var nødt til at annullere den første lodtrækning til Champions League-ottendedelsfinalerne. Madrilenerne er nu angiveligt rasende over det farceagtige forløb.

Mandagens lodtrækning til Champions League-ottendedelsfinalerne udviklede sig til lidt af en farce, da der blev begået så alvorlige fejl, at lodtrækningen måtte startes forfra klokken 15.

Real Madrid trak i første omgang Benfica, hvilket lignede en glimrende lodtrækning for madrilenerne. Allerede inden den nye lodtrækning skrev Mundo Deportivo da også, at Real Madrid ikke ville acceptere en ny modstander i ottendelsfinalen. 

Det ønske blev ikke imødekommet af UEFA, og den nye lodtrækning endte da også på værst tænkelig vis for Real Madrid, idet det spanske storhold trak Paris Saint-Germain. 

Et decideret mareridtsscenarie for Real Madrid, og ifølge Goal har den spanske storklub nu omtalt den kontroversielle om-lodtrækning som en 'skandale'. 

Mandagens kontroversielle begivenheder vil næppe forbedre forholdet mellem UEFA og Real Madrid-præsident Florentino Perez, efter at sidstnævnte tidligere på året forsøgte at starte den såkaldte Super League. 

Du kan se hele den nye lodtrækning til Champions League-ottendedelsfinalerne HER.