Video : Tipsbladet
Europa League

Pogba om stortalent: Jeg roser ham sjældent

Paul Pogba passer på med at rose holdkammeraten Mason Greenwood alt for meget. Franskmanden bryder sig heller ikke selv om ros, fortæller han.

Mason Greenwood bragede ind på Premier League-scenen for godt et år siden efter den første nedlukning, men har i denne sæson haft svært ved at leve op til sit eget gennembrud.

Han scorede dog mod Liverpool i FA Cup'en, senest scorede han også i 3-1-sejren over Tottenham, og formkurven virker generelt til at vende opad for den blot 19-årige englænder.

Det behøver han dog ikke at få at vide. Sådan lyder det fra holdkammeraten Paul Pogba.

- Mason er et kæmpe stort talent. Han kan blive verdensklasse, det afhænger af ham selv. Han skal arbejde hårdt, hårdere end alle andre, tro på sig selv og have viljen til det. Jeg vil altid være ham, der presser ham for at nå det niveau, som han har potentialet til - og ikke roser ham for meget. 

- Sådan er jeg også selv. Jeg bryder mig ikke om for meget ros, fordi så kan man hurtig blive for selvsikker og tro, at du er det rette sted, uden at du nødvendigvis er det. Spillere som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har været på toppen i årevis. Det er ikke nok at opnå det i ét år, man vil være verdensklasse i hele sin karriere, lyder det fra Paul Pogba.

Manchester United møder Burnley søndag eftermiddag.