Video : Tipsbladet
Generelle

Pochettino afslører: - Jeg var tæt på at hente Messi

Mauricio Pochettino har nu afsløret, at han i sin tid var tæt på at hente Lionel Messi til Espanyol

Paris Saint-Germain flirter i disse dage ganske heftigt med Lionel Messi, og forud for parisernes kommende Champions League-brag mod Barcelona har Mauricio Pochettino nu afsløret, at han tidligere har forsøgt at hente landsmanden. 

Pochettino indledte således trænerkarrieren i Espanyol i 2009, og her var den argentinske træner altså tæt på at få overtalt Barcelona til at udleje Messi til Espanyol. 

Var tæt på at hente Messi
Sådan lød det fra Pochettino, da den tidligere Tottenham-boss blev interviewet af El Larguero

- Messi til PSG? Ingen kommentarer. Da jeg var i Espanyol og Southampton var min ambition at have de bedste spillere i klubben. Og Messi var tæt på at blive udlejet til Espanyol. Forhandlingerne var langt fremme, men han leverede en glimrende præstation i Trofeo Gamper-kampen, og derefter var det slut, lød det således fra Pochettino. 

- Vi har mødt hinanden ved flere lejligheder i årenes løb, fx i London og Italien. Vi har begge en kærlighed til Newell's, da vi begge har en fortid på deres akademi. Og det er vores fælles bånd. Jeg er klar over alt det, der foregår med Messi. Jeg har set alle hold, fra West Ham til Valladolid. I disse dage er du nødt til at følge med i alle hold. Jeg ønsker virkelig ikke at tale om Messi, for tingene bliver blæst ud af proportioner.

Regner med Mbappé-forlængelse
Kylian Mbappé har haft en svær sæson, og samtidig er der spekulationer om franskmandens fremtid i Paris, idet hans kontrakt udløber næste år. Pochettino er dog fortrøstningsfuld. 

- Klubben arbejder på at beholde dens bedste spillere, og han har en kæmpe fremtid foran sig. Hvilken træner ville ikke ønske at arbejde med Mbappé? Både Mbappé og Neymar har taget varmt imod mig, og de er begge åbne for at spille en ny form for fodbold. Så jeg kan kun takke dem for den varme velkomst, lød det således fra den argentinske træner. 

Mauricio Pochettinos debut blev en skuffende pointdeling mod Saint-Etienne, men efterfølgende har argentineren ført pariserne til tre sejre i træk, mod Brest, Marseille og Angers. På grund af en positiv corona-test var Pochettino dog ikke på sidelinien i weekendens 1-0-sejr over Angers. Næste kamp er på fredag mod Montpellier.