Video : Tipsbladet
Rygter

Inters Eriksen-besked til Leicester og Spurs: Det er alt eller intet

Leicester kontaktede i sidste uge Inter, for at høre om vilkårene for at leje Christian Eriksen. Inters krav viste sig dog at være for højt for den engelske klub.

Christian Eriksen rygtes i disse dage tilbage til Premier League, og ifølge den engelske avis The Telegraph har Kasper Schmeichels Leicester nu også vist interesse for Inters danske bænkevarmer. 

Problemet for Leicester er dog, at Eriksen er en voldsomt velbetalt herre. 

- Leicester har forhørt sig om at leje Christian Eriksen i resten af sæsonen, men klubben er uvillig til at dække hans ugeløn på 300.000 pund (2,2 millioner kroner, red.), skriver The Telegraph således. 

Trak sig igen
The Telegraph skriver, at Leicester kontaktede Inter i sidste uge, for at høre om muligheden for at leje Christian Eriksen.

- The Foxes trak sig dog igen, da de fik at vide, at de ville skulle betale hele Eriksens ugeløn på 300.000 pund i resten af sæsonen. 

Ingen United-interesse
Og ifølge den berømte transferjournalist Fabrizio Romano er det rigtigt nok, at Leicester har vist interesse for Christian Eriksen. Til gengæld er rygtet om Manchester Uniteds interesse ikke sandt, lyder det fra italieneren.

- Inter har været meget tydelige overfor Leicester og Tottenham: Betal 100 procent af Christian Eriksens løn, eller glem det. Lige nu er der ingen chance for, at det sker, da Eriksens løn i seks måneder ligger på omtrent fire millioner euro (knap 30 millioner kroner, red.) efter skat. Inter har ikke modtaget nogen som helst henvendelse fra Manchester United, skriver Romano således på Twitter. 

Christian Eriksen blev onsdag dobbelt målscorer, da Inter slog et Serie C-hold med 4-0 i en træningskamp, og det har medført spekulation om, at danskeren måske kan få spilletid i lørdagens Serie A-kamp mod Udinese.