Video : Tipsbladet
Rygter

Forhandlinger i gang: - Klubbens repræsentanter har talt med Haalands far

Manchester City har angiveligt allerede indledt dialogen med Erling Haalands far, der selv tørnede ud for Manchester-klubben i sin tid. Dortmund-stjernen kan meget vel være på vej til Etihad Stadium til sommer.

Fredagens Champions League-lodtrækning artede sig således, at Manchester City skal op imod Erling Haaland og Dortmund

Og dermed får Manchester-klubben altså mulighed for at nærstudere den 20-årige Haaland, der har været rygtet til til Etihad Stadium i den seneste tid. Efter lodtrækningen blev Pep Guardiola da også spurgt, hvor mange af Haalands kampe, han har set. 

- Jeg har set et par kampe... for at være ærlig, så har jeg ikke haft så meget tid. Men jeg har set højdepunkterne. Og hans tal i Champions League og i Bundesligaen er imponerende, lød det, ifølge The Athletic, fra Pep Guardiola. 

Har talt med Alf-Inge Haaland
Ifølge The Athletic er situationen faktisk den, at Manchester City allerede har taget det indledende skridt i forsøget på at købe Erling Haaland til sommer. 

- Citys repræsentanter har talt med Haalands far, Alfie (som selv skiftede til klubben kort efter Erlings fødsel i juli 2000) for et par uger siden, hvilket altså bekræfter, at de øverste folk i klubbens hierarki har givet grønt lys for en potentiel transfer. Dermed er processen nu i gang, skriver The Athletic.

Afgørelse i løbet af de kommende uger
Ifølge The Athletic bliver det i sidste ende Pep Guardiola, sportsdirektøren Pep Begiristain og direktøren Ferran Soriano, der sammen skal diskutere, om Erling Haaland er den rette mand for Manchester City.

- Hvorvidt Haaland ender med at gå i sin fars fodspor og kommer til at iklæde sig den lyseblå trøje eller ej, vil blive afgjort i løbet af de kommende uger. De andre engelske klubber er overbeviste om, at han er på vej til Etihad, mens spanske kilder holder fast på, at Real Madrid har en god rigtig god chance. 

Under alle omstændigheder kommer Pep Guardiola og spanierens stab dog til at nærstudere Erling Haaland i de kommende uger, inden Champions League-kvartfinalen på Etihad Stadium tirsdag den 6. april. Og herefter vil Manchester City formentlig have besluttet sig for, hvorvidt man skal hente Haaland eller ej.

Tipsbladets Sebastian Stanbury forklarede for nyligt, hvorfor Manchester City ligner den rette klub for Erling Haaland - det kan du læse mere om her