Video : Tipsbladet
Rygter

Italiensk topklub vil hente Bayern München-legende på fri transfer

Franck Ribery kan meget vel være færdig i Fiorentina til sommer, men den rutinerede franskmand kan muligvis fortsætte karrieren i en anden Serie A-klub.

Franck Riberys kontrakt med Fiorentina udløber om to måneders tid, men den 38-årige franskmand er tilsyneladende ikke klar til at indstille karrieren.

Således reporterer La Gazzetta dello Sport nu, at Lazio pønser på at hente Franck Ribery til sommer, hvis den tidligere Bayern München-stjerne ikke kan blive enig med Fiorentina om en ny aftale.

Kan ikke fortsætte med samme løn
Fiorentina er angiveligt opsat på at beholde Franck Ribery, men Firenze-klubben er efter sigende ikke klar til at tilbyde franskmanden den samme løn, som han får nu. Ribery tjener i øjeblikket omtrent 30 millioner kroner årligt, men Fiorentina vil angiveligt halvere lønnen. 

Og derfor er der altså risiko for, at Franck Ribery vælger at pakke kufferten og drage mod hovedstaden, hvor Lazio altså angiveligt er interesserede. Lazio vil have Ribery til at hjælpe Ciro Immobile i angrebet, og Rom-klubben er angiveligt ggået i gang med at undersøge muligheden for at hente franskmanden. 

Franck Ribery har spillet for Fiorentina siden 2019, og franskmanden er noteret for fem mål i 47 kampe for Firenze-klubben.